Corporate Governance

Advocaten voor Corporate Governance

In de afgelopen jaren heeft de overheid haar aandacht in toenemende mate gericht op de inrichting van interne structuren van ondernemingen oftewel ‘corporate governance’.

Op dit gebied zijn de verantwoordelijkheden van bestuurders, commissarissen en grootaandeelhouders en de aan hen opgelegde verplichtingen dan ook aanzienlijk uitgebreid.

In onze rol als adviseur voor private bedrijven, hebben wij ruime ervaring opgedaan met het adviseren van raden van bestuur, bestuurscommissies en executive officers.

Wij adviseren besturen en bestuursleden van beursgenoteerde bedrijven over zaken die uniek zijn voor deze bedrijven zoals de beloning van bestuurders en controles met betrekking tot de uitgifte van aandelen, investeringen en persberichten.

Wij bieden ondersteuning aan in-house juridische teams van onze klanten en zijn experts op het gebied van corporate governance.

Wij ondersteunen klanten bij de ontwikkeling en implementatie van praktische en innovatieve oplossingen voor vennootschapsrecht en corporate governance.

Wij leveren niet alleen advies over naleving, maar bieden een platform voor verbetering van het bedrijfssucces. Daartoe werken wij nauw samen met toonaangevende experts op het gebied van coporate governance.