Franchise

Uitbreiding middels franchising

Franchising is uitgegroeid tot een van de snelst groeiende business modellen ter wereld.

Geconfronteerd met diverse commerciële, wettelijke en regelgevende uitdagingen, vereist franchising commercieel scherpzinnig en pragmatisch advies van advocaten die begrijpen hoe franchising werkt.
Wij adviseren over:

•  franchising structuren en methoden voor het uitbreiden van vestigingen;
  •  portefeuillebeheer – inclusief merkstrategie en beheer;
  •  de bescherming en handhaving van intellectuele-eigendomsrechten;
  •  commerciële overeenkomsten;
  •  beëindiging;
  •  inkoop in een franchise;
  •  mechanismen voor geschillenbeslechting.

Wij maken het onze prioriteit om de business van onze klanten te begrijpen in de context van de sector waarin zij actief zijn. Wij begrijpen dat geschillen soms ontstaan ​​tussen een franchisegever en zijn franchisenemers. Ons doel is om de impact van geschillen over de dagelijkse reilen en zeilen van franchise-systemen snel en kosteneffectief op te lossen.