Geschillen

Voor geschillen en aansprakelijkheid

Geschillen en aansprakelijkheid zijn een ongelukkig onderdeel van het commerciële proces.

Geelkerken & Geelkerken Advocaten heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van waarborgen en strategieën om eventuele geschillen te voorkomen en de geschillen die zich voordoen effectief op te lossen.

Oplossingsgericht
Voor het implementeren van een effectieve strategie op maat zorgen wij ervoor dat wij de doelstellingen van een cliënt begrijpen. Wanneer de belangen van een cliënt het best worden gediend door een krachtig verweer of standpunt zullen wij dat niet nalaten, maar we hebben ook een sterke staat van dienst in het gebruik van alternatieve geschillenbeslechting (ADR ) technieken zoals bemiddeling.

Belang voortraject
Soms ontkomt u er niet aan en zal een geschil voor de rechter beslecht moeten worden. Juist dan is het belangrijk dat u in het voortraject al goed voorbereid bent en de juiste stappen neemt. In beide gevallen kunnen wij u helpen om uw recht zo goed mogelijk zeker te stellen.

Referenties
Onze klanten variëren van multinationals, MKB, toezichthouders tot brancheorganisaties. Ook staan wij regelmatig stichtingen en bedrijven bij die betrokken zijn bij collectieve acties