I Ondernemingsrecht -Geelkerken & Geelkerken Advocaten

Ondernemingsrecht

Als ondernemer krijgt u met vele aspecten van het ondernemingsrecht te maken. U zult financieringen aangaan, producten en diensten verkopen en aankopen, vorderingen willen effectueren, geschillen met relaties willen oplossen etc. Daarnaast zult u te maken krijgen met incasso, aansprakelijkheid, maar ook met arbeidsrechtelijke vraagstukken. Een goede juridische basis van uw onderneming kan veel zorgen wegnemen.

Afweging en commercieel inzicht door onze advocaten

Onze advocaten erkennen dat er meer nodig is dan juridisch inzicht om de juridische problemen van ondernemingen op te lossen. U heeft immers ook te maken een commercieel belang. Het heeft niet altijd de voorkeur om ten koste van alles recht te behalen. Onze advocaten richten zich bij de juridische vraagstukken van onze klanten daarom op de bredere context van hun bedrijfsactiviteiten en helpen hen oplossingen te bereiken die juridische risico’s op passende wijze beheersen.

Klanten

Klanten varieren van innovatieve startups op zoek naar financiering tot gevestigde ondernemingen. Bij Geelkerken & Geelkerken Advocaten is grondige kennis van het ondernemingsrecht aanwezig. Onze advocaten bieden kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening voor ondernemingen.