Geelkerken & Geelkerken

Over ons

 

Cultuur

Geelkerken & Geelkerken Advocaten is een gespecialiseerd en gedreven advocatenkantoor. Wij zijn actief binnen de rechtsgebieden fraude, arbeid en privacy. Onze advocaten hebben opgetreden in tal van grote (vastgoed)fraudezaken en privacyzaken die landelijke bekendheid genieten.

Wij realiseren ons dat het recht een doel dient en daarom zoeken wij altijd naar praktische en, waar nodig en passend, creatieve oplossingen. Voor onze cliënten halen wij alles uit de kast om tot het optimale resultaat te komen. Ook houden wij het recht graag duidelijk. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

We zijn gepassioneerd in wat we doen. En wij zijn net zo gepassioneerd over de manier waarop we dat doen. We zijn tegen hiërarchieën en werken binnen een model van respect.

Aanpak

De aanpak van Geelkerken & Geelkerken Advocaten is gebaseerd op het principe dat het oplossen van juridische vraagstukken het best kan worden bereikt door middel van een partnerschap met de klant. Daarom verdiepen wij ons in de klant en de belangen die een rol spelen. Wij gaan flexibel te werk, communiceren direct en werken met korte lijnen. Creatief denken, en een passie voor praktische oplossingen zijn kenmerkend voor onze aanpak.

Klanten

Bij Geelkerken & Geelkerken treden wij graag op voor de underdog. Wij adviseren en procederen voor individuen en organisaties. De afgelopen jaren hebben wij in een groot aantal landelijk bekende (fraude)zaken opgetreden voor onze clienten. Zo hebben onze advocaten opgetreden in een aantal van de grootste (vastgoed)fraudezaken en wisten zij succesvol geld terug te halen in een groot aantal landelijk bekende beleggingsfraude zaken.

Wij bijten ons vast in de zaak en laten niet meer los.

Gerard Geelkerken

Over  Gerard Geelkerken

Gerard houdt zich voornamelijk bezig met arbeidsrechtelijke kwesties.

Gerard heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Maurits Geelkerken

Over  Maurits Geelkerken

Maurits houdt zich voornamelijk bezig met privacy zaken.

Maurits heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • privaatrecht algemeen

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meld hier
uw zaak aan
 
  • Vrijblijvende prijsindicatie
  • Scherpe tarieven
  • Betrouwbaar & slagvaardig
  • Altijd persoonlijk

© 2015 Geelkerken & Geelkerken | Webdesign Thordar Webarchitecten | Logo en artwork 100% Hilde