Cultuur

Geelkerken & Geelkerken Advocaten is een jong en gedreven advocatenkantoor. Wij zijn actief binnen het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, informatierecht/ICT recht en het vastgoedrecht.

Wij realiseren ons dat het recht een doel dient en daarom zoeken wij altijd naar praktische en, waar nodig en passend, creatieve oplossingen. Voor onze cliënten halen wij alles uit de kast om tot het optimale resultaat te komen. Ook houden wij het recht graag duidelijk. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

We zijn gepassioneerd in wat we doen. En wij zijn net zo gepassioneerd over de manier waarop we dat doen. We zijn tegen hiërarchieën en werken binnen een model van respect.

Aanpak

De aanpak van Geelkerken & Geelkerken Advocaten is gebaseerd op het principe dat het oplossen van juridische vraagstukken het best kan worden bereikt door middel van een partnerschap met de klant. Daarom verdiepen wij ons in de klant en de belangen die een rol spelen. Wij gaan flexibel te werk, communiceren direct en werken met korte lijnen. Creatief denken, en een passie voor praktische oplossingen zijn kenmerkend voor onze aanpak.

Klanten

Bij Geelkerken & Geelkerken treden wij graag op voor de vernieuwer, de uitdager, de underdog. Wij adviseren en procederen voornamelijk voor creatieve, innovatieve ondernemingen, onder andere in de IT-branche, horeca en in de grafische industrie en kledingindustrie.

Daarnaast staan wij in arbeidsrechtelijke geschillen naast werkgevers, ook veel werknemers bij, tegen zowel mkb-ondernemingen, publieke (zorg) instellingen als multinationals. Wij bijten ons vast in de zaak en laten niet meer los.

Geelkerken & Geelkerken is tevens als adviseur betrokken bij enkele veelbelovende start-ups.

Gerard Geelkerken

Over  Gerard Geelkerken